Advocaathuur

Ons specialisme

De huurmarkt is volop in beweging. Marktontwikkelingen en veranderende regelgeving zorgen voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Dat maakt het huurrecht uitdagend. Een scherpe blik is noodzakelijk. Onze huurrecht advocaten werken op dagelijkse basis aan oplossingen voor huur en verhuur. Dat doen zij voor particuliere verhuurders, investeerders, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars en andere zakelijke verhuurders. Ook adviseren wij met regelmaat commerciële huurders. Wij rekenen het huurrecht tot ons specialisme. Wilt u met een huurrecht advocaat overleggen over het vastleggen van afspraken? Bent u verwikkeld in een geschil en wilt u weten wat uw positie is? Of dreigt er een procedure? Wij staan graag voor u klaar.

Over het huurrecht

Bij overeenkomsten is contractsvrijheid het uitgangspunt. Voor een aantal onderwerpen breekt het huurrecht met de contractsvrijheid van partijen: er geldt een dwingende (minimum)bescherming voor de huurder. Die huurbescherming is niet voor iedere huurder gelijk. In het huurrecht wordt onderscheid gemaakt tussen (kort gezegd) winkelruimte, kantoorruimte en woonruimte. Ook andere bedrijfsruimtes worden in één van deze categorieën ingedeeld. Voor recreatief gebruik van vastgoed gelden weer andere regels. Onze huurrecht advocaten zijn thuis in deze materie.

Wij helpen u aan een maatwerk oplossing voor uw situatie. Bel voor vrijblijvend overleg naar ons kantoor via 026 382 6417.

LiebregtsLeistra

Waar kunnen we u mee helpen?

Contact
LiebregtsLeistra